Home » Tasibel » Overzicht Producten

Overzicht Producten

Mogen onder geen enkele omstandigheid en zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Tasibel gecopieerd worden voor ander dan niet-commercieel, individueel gebruik.  Daarenboven kan Tasibel ten allen tijde de TU en de inhoud van de website aan passen.

Foto's met een hogere resolutie zijn beschikbaar op aanvraag.

Bekijk onze COLLECTIE en ontdek uw favoriete product:

SISAL

KATANI BORA! is SWAHILI voor  ' DE BESTE SISAL'. De reuze bladeren van de AGAVE plant, een subtropische cactus, worden zorgvuldig geselecteerd in OOST AFRIKA ( Kenia en Tanzanië). De gewonnen vezels worden ter plaatse gesorteerd en gedroogd. Alle Tasibel kwaliteiten in sisal worden met heel lange vezels (1 m) vervaardigd.  Ze worden geteeld met respect voor het milieu en worden aan strenge controles onderworpen om het 'KATANI BORA' label te verkrijgen.

Bekijk de SISAL Collectie >>

Sisal kan perfect geplaatst worden in druk bezochte plaatsen door zijn typische vlakgeweven karakteristieken. Sisal acclimatiseert droge en vochtige kamers door het absorberen of terug vrijgeven van vocht naargelang de atmosferische toestand. Daardoor creëert Sisal een gevoel van welbehagen. Sisal bevat tannine die de huisstofmijt afstoot waardoor sisal een antibacterieel effect heeft en allergische problemen vermindert.

 Sisal producten zijn duurzaam en kunnen zelfs ondersteuning bieden voor het gebruik van stoelen met wieltjes voor huishoudelijk gebruik, de kwaliteit Urban Plus is daar uitermate voor geschikt. Voor professioneel gebruik van stoelwieltjes is het aangeraden om gebruik te maten van beschermende stoelmatjes.  Wij adviseren geen kwaliteiten met lussenstructuur (bouclés) te installeren voor zware toepassingen. Op speciaal verzoek kunnen sommige kwaliteiten van Tasibel behandeld worden om een brand certificaat Bfl-S1/Cfl-S1 te bekomen. Omdat Sisal een natuurlijk materiaal is, moet er speciale aandacht geschonken worden aan onderhoud en reiniging. In ruimtes die druk bezocht worden, is vloerbedekking met kleurschakeringen gemakkelijker te onderhouden.

Bekijk de SISAL Collectie >>

SISAL & COCOS

 

De vezels rond de cocosnoot zijn zeer sterk. TASIBEL  gebuikt COCOS samen met SISAL in een uniek en orignieel weefproces dat in een tapijt resulteert dat sterker is een langere levensduur heeft.

De combinatie van deze 2 vezels wordt aangeboden in  kamerbreed tapijt, karpetten en zelfliggende tegels.

Bekijk de SISAL & COCOS Collectie >>

SISAL & WOL

Wol geweven met sisal  geeft een unieke combinatie van uitzonderlijke zachtheid en duurzaamheid.

Bekijk de SISAL & WOL Collectie >>