Home » Boorden » OVERZICHT BESCHIKBARE BOORDEN
VOLGENS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID......
VOLGENS UW EIGEN INTERIEUR .........
Alle referenties van het TASIBEL gamma zijn ook te verkrijgen als afgeboord karpet. Dit biedt u de mogelijkheid om uw ruimte bijna helemaal te bekleden met natuurlijk en afneembaar (los) tapijt. Het is tevens de natuurlijkste manier om uw salon of inkomhal te verfraaien, of een decoratief tintje aan uw bedeinde te geven. U kan de karpetten tot 6m lengte en 4m breedte (3,66m voor papier) kiezen en deze dan laten afboorden met een lint naar keuze in katoen, chenille, jacquard, skai, alcantara, leder, microvezel, linnen. Het tapijt wordt volledig volgens de door u gekozen afmetingen en kleuren vervaardigd.
De afboording wordt nauwgezet en zorgvuldig uitgevoerd en gebeurt op kader. Dit houdt in dat de boorden met vilt gevuld worden om indrukken van de structuur te voorkomen. Tevens kan men – op aanvraag - het tapijt tijdens de confectie een antivlekbehandeling geven. De afgeboorde karpetten zijn altijd van een antisliplaag voorzien voor op parket- en tegelvloeren.
 
Om esthetische redenen is het belangrijk rekening te houden met de ketting, die zich in de lengte bevindt, en de inslag, die zich in de breedte van het weefsel bevindt.

AFGEBOORDE KARPETTEN WORDEN ALS VOLGT AFGEWERKT:

De hoeken worden blind gestikt en verzwaard met lood om de kwetsbaarheid bij het stofzuigen te verminderen. Alcantara, microvezel, leder en skai worden volledig blind gestikt.

Karpetten met een eenvoudige afboording, met zichtbaar stiksel en de hoeken gekleefd, kunnen geleverd worden op aanvraag maar enkel voor afboording met katoen of chenille.