Tasibel ... trendsetter in de sisalwereld

Tasibel is sinds 1923 specialist in het verwerken van sisal en marktleider op gebied van natuurlijke vloerbekleding.

Hoogwaardig vlakgeweven sisaltapijt, al dan niet in combinatie met wol of andere natuurlijke materialen.  Dit zowel voor de residentiële markt als voor de projectmarkt.

Creativiteit in uitzicht, structuur , kleurgamma en veelheid van combinaties zorgen voor een actuele en stijlvolle vloerbekleding. 

Ook cocos, cocostegels en sisallopers behoren tot ons gamma.

 

Vakmanschap

Traditioneel vakmanschap van generaties ver wordt gecombineerd met onze moderne productiemethodes en maakt het onze huidige generatie wevers, spinners en tufters mogelijk om kwalitatief hoogwaardig tapijt te vervaardigen.  

Reeds vele klanten weten onze vlekkeloze service, flexibiliteit, dynamische en klantgerichte aanpak naar waarde te schatten.

Sisal... een duurzame vezel met karakter

Sisal is een natuurlijke vezel die zeer slijtvast en vochtregulerend is maar ook een geluidsdempende en warmte-isolerende werking heeft.

De sisalvezel is afkomstig van de reuzebladeren van de sisalagave, een subtropische cactus. 

Een groep die staat voor kwaliteit

Ontstaan uit de rijke textieltraditie van Vlaanderen, is de groep uitgegroeid tot een vooraanstaande producent op gebied van vloerbekleding in natuurlijke materialen.  Wij garanderen excellent vakmanschap van vezel tot afgewerkt tapijt, mede dankzij ons verticaal geïntegreerde familiale onderneming.

Creatuft is fabrikant van hoogwaardig wollen kamerbreed tapijt en karpetten en van wollen tapijttegels.
De eigentijdse en tijdloze collectie met ruime keuze qua design, kleur en structuur past in zowel moderne, hedendaagse als in klassieke interieurs.

De technologische kennis, vele jaren ervaring en intensieve kwaliteitscontrole maakt dat de firma gespecialiseerd is in kwalitatieve, hoogstaande wol- en sisalgarens voor de tapijtindustrie. De spinnerij gebruikt enkel de beste ruwe, hoogwaardige wol uit Nieuw-Zeeland en de best sisalvezels uit Oost-Afrika (Katani Bora).